Friday, 30 August 2013

Dag 3 og 4 - Nydelig flatt !!!

Etter fjellklatring på stereoider ++ så var det utrolig behagelig å ha to dager i nokså flatt terreng i dalsøkka innafor. Disse to siste dagene har nemlig gått langs dalbunnen mellom fjellene. Her er det jammen postkort-flott og med nesten null trafikk! Kan ikke be om bedre forhold! Idag kom sola for å bli, og selv om gårsdagen også var nydelig, med frisk, 19-graders temperatur i skyggen så tok dagen idag kaka med sine 28 grader. Riktignok i sola, men det var jo der vi var idag. Disse siste to dagene har vi syklet ca 4+4 mil, og det har gått som på skinner. Ingen problemer med verken sykler er ruta. Det er kort mellom påfyll-stasjoner (mat&drikke that is) og trafikken har som sagt vært utrolig spredt. Det er gjort en god jobb med å guide sykkelturen vår forbi større tettsteder istedenfor gjennom, så idag spesielt så har vi vært på grus-, skogbunn og sandveier. Et lite øyeblik ble vi vel adventuresome og tok en frivillig sidesteg fra standardruta og havnet skikkelig på bondelandet mellom hester, kyr, esel og og sprangridningshester... - ja DE er STORE!!! Vi har hatt skikkelig lav puls og behagelig tempo de siste to dagene, men har likevel syklet 4+ mil hver dag på mellom 2 og 3 timer. Jammen ikke verst på gamle legger og lår :o) Noen bilder fra dag 3-4 følger:Sykkelturen er fantastisk bra lagt opp, og overnattingsstedene har vi heller ikke stort å klage på nei. Idag sover vi på et kombinert hotell&chateau. Ok - ikke hver dag slik luksus, men det er jammen ikke stort å klage på noen av dagene! Etappene er lagt opp fornuftig, så etter fjellklatringen vår dag 2 hadde vi gårsdagen som var paddeflat og dagen idag med med kupert terreng - totalt ca 580 meters høydestigning. Det er jo ingenting på en gammel skrott... :o)

Imorgen går turen til Kransjka Gora - world cup utfor/slalom sted. Det kan bli spennende!!!

.

2 comments:

 1. Fantastiske fine bilder - og reklame for sykkelferie dette. Tenk å komme hjem fra ferie, sprek, trimmed og fit for resten av året.
  Imponert over både innsatsen og opplegget!
  (, psstt, også har jeg kjøpt den siste Gretchen)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hjem fra ferie - check
   Sprek, trimmed og fit - æææhhh...
   Mye god mat i Venezia - check
   Enda bedre vin - check
   Ikke lurt med "premie" i storby etter sykkelturen når det gjelder psyken, for å si det sånn. Har ennå ikke gått på vekta, det sier vel det meste. Er det pluss etter ei uke er det imidlertid MUSKLER som er bygget! Nemlig!
   Du også siste Gretchen? Hah! Visste jeg det ikke!

   Delete